sestdiena, 2012. gada 10. novembris

Puvušo lapu džemperis

Pirms pāris gadiem Maximā (vai, cik prasti) uzskrēju virsū dzijai, kurai Baibas iespaidā devu nosaukumu "puvušu lapu krāsa". Un sapratu, ka man vajadzīgs šāds džemperis. Un nu viņš ir tapis. Jāteic, viens no retajiem maniem darbiem, kuros izmantota tikai viena krāsa.
Džemperis adīts reglānā no augšas, izmantojot nepilnās kārtas. Sāku ar diviem pleciņiem, kurus vēlāk savienoju mugurpusē, un pēc tam priekšpusē - lai veidotos pareizs kakla izgriezums. Pieaudzējums veikts starp lapām - ja baigi neiedziļinās, tad "nesmukumus" var arī nepamanīt.


4 komentāri:

  1. Sveicināta!
    Sen nebiji manīta šeit, biji ļoti iegrimusi džempera adīšanā laikam:)Man patīk tavs lapiņu džemperis tumšā okera krāsā. Gribētos reiz iemācīties adīt reglānu no augšas. Bet šobrīd netieku pie adīšanas...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ir, man vairāki lielprojekti reizē iesākti, tā nu sanāk, ka ilgu laiku nebija ko rādīt. :) Reglāns no augšas nemaz nav sarežģīts, vajag tik sākt. :)

      Dzēst
  2. šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst